Close

Om Oss

Velkommen til oss på Ringerike Bil AS på Tyrimyra i Hønefoss.

Ringerike Bil ble etablert i år 2012, for å kunne tilby nettopp deg som kunde fine biler med konkurranse dyktige priser i markedet til enhver tid. Vår forretningside er basert på å finne kvalitets biler igjennom vårt leverandørnett. Har vi ikke bilen du ser etter inne hos oss, så er vi gjerne behjelpelig med å skaffe den til deg.

Vi holder til i ny oppussede og flotte lokaler her på Hønefoss, hvor vi har ca 1100 kvadratmeter med inne areal, hvor vi til enhver tid har ca 50 biler stående innendørs.

Vår virksomhet baserer seg på enkel drift kombinert med kvalitetsprodukter. Vi tilbyr skreddersydde bilkjøp etter kundens ønske.

Vi fokuserer på kvalitets biler, fleksibilitet og tilgjengelighet. Vi har gode samarbeidspartnere med de kjente aktørene på markedet innenfor finans og forsikring og kan tilby konkurransedyktige betingelser på billån samt bilforsikring. Spør oss for tilbud!

Vi strekker oss langt for å ha fornøyde kunder. Hvor i landet du holder til spiller ingen rolle, vi leverer biler rund omkring i hele landet.

Vi får ukentlig inn nye biler, og har til enhver tid 50-70 biler på lager.

Vi har opparbeidet oss en solid kompetanse, og holder oss kontinuerlig oppdatert på utviklingen i markedet. Vi har gode kontakter her i Norge, som alltid hjelper oss med tilgang til biler.

Alle våre biler leveres garantert fri for økonomiske heftelser.

Ta kontakt med oss for en hyggelig bil prat. Du er alltid velkommen som kunde til Ringerike Bil AS her oppe på Tyrimyra!

Våre åpningstider er:

Mandag – Fredag 0900-1630
Lørdag 10-14.00

Visninger utover dette etter avtale.